Ruud Bijkerk, Jacob van den Belt en Jaap Smaling.
Ruud Bijkerk, Jacob van den Belt en Jaap Smaling.

Sv Poortugaal Portex Partnership

Algemeen

POORTUGAAL - Het partnership met Portex werd afgelopen zaterdag verder versterkt met de ondertekening van een Green Boarding contract. Naast shirtreclame op de borst van alle selectieteams vanaf O13 tot het vlaggenschip was Portex Ocean uit naam van directeur Jacob van den Belt enthousiast over de verduurzaming van de club. 

De green boarding is een multifunctioneel systeem bestaande uit draaiende driehoeken die naast reclame-uiting, een zonnepaneel en een luchtzuiveringszijde hebben. Zo wordt duurzaamheid met reclame van sponsors gecombineerd. In het midden is een LED screen geplaatst, waar tijdens speeldagen sponsoruitingen in animatie worden getoond. 

Zonnepanelen
,,Het doel is zonnepanelen te plaatsen op het dak van de accommodatie en deze te betalen uit de inkomsten van de Green Boarding om op die manier ons elektriciteitsverbruik neutraal te maken”, zegt Ruud Bijkerk. Bij een contract van vijf jaar wordt de sponsor een CO2 certificaat verstrekt ter waarde van 1500 euro. Maatschappelijk verantwoord ondernemen betaalt zich terug.” Ondernemers die op onze Green Boarding willen adverteren zorgen er dus mede voor dat sv Poortugaal een nog duurzamere voetbalvereniging wordt dan we al zijn.” Geïnteresseerd in de kosten hiervan? Neem vooral contact met ons op via sponsoring@svpoortugaal.nl

Advertenties uit de krant