Afbeelding

Het Blauw-Zwarte Diner in Restaurant sv Poortugaal

Algemeen

POORTUGAAL - Onder de bezielende leiding van Mario en Rina van Klei met keukenkanjers Corrie Muizer en Marianne Groenenboom werd vorige week vrijdag de kantine van sv Poortugaal vrijdag omgetoverd tot een restaurant, waar maar liefst 84 sponsors en leden van de club van 100 aan konden schuiven voor het Blauw-Zwarte Diner. Tussen de vijf gangen door werden de sponsors en supporters bijgepraat door spreekstalmeester Albert Lagarde. Officieel werd de nieuwe geluidsinstallatie in gebruik genomen geschonken door de Club van 100. 

Als eerste werden de voorzitters Peter Roest en Jaap Smaling op het podium gevraagd. Peter gaf een update over de positieve dialoog met de gemeente en de toekomst van de club. Vervolgens bedankte hij Portex en Nsecure voor hun steun als shirtsponsor die aan het einde van het seizoen stoppen, maar aan de club verbonden blijven. Jaap onthulde hierna het nieuwe selectietenue met Benelux Group op de borst, Grando en Yorcom op de rug, Smaling op de broek en Footballshop op de mouw. 

Na het hoofdgerecht volgde hoofdtrainer Oscar Biesheuvel die de club roemde voor de begeleiding van de selectie. Hij kijkt uit naar de halve finale voor de beker en uiteraard het vooruitzicht naar de landelijke beker volgend seizoen. Aanvoerder Sven Breukhoven en reserve aanvoerder Björn Wagenaar waren zeer de spreken over de club en de huidige competitie. Na de Tiramisu zorgde jeugdvoorzitter Danny Hoogendoorn voor het slotakkoord. Hij kijkt vooral uit naar de komende drie seizoenen om nog meer doelen te bereiken met gediplomeerde trainers en ouders te motiveren om vrijwilliger te worden. 

Aan het einde van de avond werd het cateringteam bedankt voor een geweldige culinaire happening en iedereen was ervan overtuigd dat het Blauw-Zwarte Diner een vaste plek moet krijgen op de clubkalender. 

Advertenties uit de krant