Team Waterladies wist de puzzel het snelste op te lossen.
Team Waterladies wist de puzzel het snelste op te lossen.

Vossenjacht en pizza’s bij BES Club

Algemeen

RHOON - Voor de laatste keer dit seizoen verzamelde de kinderen van de BES Club uit groep 6,7 en 8 zich in het Jeugdhonk van ‘t Centrum. Om de week werd er op vrijdagavond een Bijbelverhaal verteld en een spel gespeeld. Na veertien clubavonden werd afgelopen vrijdag het seizoen afgesloten.
De slotavond begon met het eten van pizza’s. Veel pizza’s. Vervolgens gingen de kinderen in groepjes op zoek naar tien ‘vossen’. Bij iedere vos konden de kinderen een letter ophalen. Wie als eerst de zin ‘Tot volgende jaar!’ wist te ontcijferen, had gewonnen. Team Waterladies wist uiteindelijk de puzzel het snelste op te lossen en werden hierdoor de grote winnaar van de avond.

Het was een bijzonder clubseizoen. Een seizoen waar vriendschappen zijn gesloten en veel verhalen zijn verteld. Een seizoen dat begon met een festival, na de Kerst op pauze stond en vervolgens tot grote vreugde van iedereen, rond Pasen weer door kon gaan.

Na de zomer begint een nieuw seizoen van de BES Club. Kinderen uit groep 6,7 en 8 zijn om de vrijdag welkom in het Jeugdhonk van ‘t Centrum. De club gaat uit van De Hervormde Gemeente in Rhoon. Meer informatie via hervormdege
meenterhoon.nl/bes-club

Advertenties uit de krant