Kinderburgemeesters: Links Jasmijn van Hensbergen (2022/2023) Rechts Paulina Calisaya van 2023/2024.
Kinderburgemeesters: Links Jasmijn van Hensbergen (2022/2023) Rechts Paulina Calisaya van 2023/2024. Foto:

Gemeente op zoek naar nieuwe kinderburgemeester

Algemeen

ALBRANDSWAARD - Albrandswaard is op zoek naar een nieuwe kinderburgemeester. De kinderburgemeester durft te zeggen wat hij of zij belangrijk vindt, weet wat er speelt in de buurt en op school en wil laten horen wat kinderen te zeggen hebben. 

De kinderburgemeester deelt ideeën en wensen met de burgemeester, gaat mee naar activiteiten en houdt af en toe een toespraakje. De kinderburgemeester zit volgend jaar in groep acht en woont in Albrandswaard.

Solliciteren

Maak een video van maximaal één minuut waarin je vertelt wie je bent, wat je leuk vindt en wat je belangrijk vindt voor de kinderen in Albrandswaard. En waarom je denkt een goede kinderburgemeester te zijn. Stuur de video of de link van YouTube voor vrijdag 17 mei naar kinderburgemeester@albrandswaard.nl.

De beste vijf filmpjes worden door een jury geselecteerd op maandag 20 mei. Deze kandidaten worden op donderdag 13 juni uitgenodigd om de jury live te vertellen waarom ze denken een goede kinderburgemeester te zijn. De nieuwe kinderburgemeester wordt vrijdag 14 juni bekend gemaakt. 

Advertenties uit de krant