Afbeelding

Het Lokaal kan weer opstarten

Algemeen

ALBRANDSWAARD – In Het Lokaal kunnen weer activiteiten worden opgestart. Per ruimte en per activiteit gelden natuurlijk nog maxima van het aantal personen, de 1,5 m afstand houden, mondkapjes, registreren etc.

Het Lokaal, gevestigd aan de Albrandswaardsedijk 180 in Poortugaal, is vanaf nu weer te reserveren voor multifunctionele en maatschappelijke activiteiten. Hierbij kan gedacht worden aan activiteiten die gericht zijn op cultuur, sociale ontmoeting, goede doelen, evenementen van scholen, vergaderingen van non-profit organisaties etc. Het Lokaal is een geschikte ruimte voor jong en oud. Kom langs of neem contact op met de beheerder Patrick de Bruin via p.debruin@welzijnalbrandswaard.nl of 010-5018322.

Naast Het Lokaal, heeft Welzijn Albrandswaard tevens het beheer over het bekende wijkcentrum De Boekenstal, wijkcentrum Portland en sinds kort de nieuwe locatie van Het Boerderijtje in Rhoon-centrum. Voor meer informatie over deze wijkcentra en wat hierin de mogelijkheden zijn, kan men eveneens terecht bij Patrick de Bruin.

Advertenties uit de krant