Logo deschakelalbrandswaard.nl
Foto:

Verrassingsactie Albrandswaard start op 1 december (Givings Tuesday)

INGEZONDEN DOOR SWA

Ken je iemand die wel wat aandacht kan gebruiken of vind je het leuk om iemand te verrassen? Doe dan mee aan deze actie.

Terwijl voor velen de maand december een maand is van cadeaus, samenzijn, gezelligheid en (familie)bezoek, zijn er ook veel inwoners die zich juist in deze maand extra eenzaam voelen. Nu in coronatijd, in de donkere decembermaand, waarin we nog meer op ons zelf aangewezen zijn, wordt dit nog eens extra benadrukt. De dagen worden korter, we zien minder mensen, contacten worden minder en dat terwijl we allemaal behoeften hebben aan contact.

Maar daar kunnen we samen wat aan doen, door middel van de verrassingsactie van Stichting Welzijn Albrandswaard. We willen de inwoners van Albrandswaard laten merken dat ze er niet alleen voor staan. Door middel van een kaartje, een bloemetje, bonbons, een zelfgebakken cake, een kopje koffie bij de voordeur of iets anders leuks. Het draait om aandacht. Het idee dat er iemand aan je denkt en naar je omkijkt.

Hoe mooi is het om je eigen rijkdom te delen met anderen. Een glimlach op iemands gezicht te toveren, en om iemand aandacht te geven en te laten voelen dat er mensen zijn die aan hen denken, zodat ze weer moed hebben om door te gaan.

Doet je mee met de verrassingsactie?

Wil jij in december iemand blij maken en verrassen? Geef je dan op via de mail y.hekkert@welzijnalbrandswaard.nl. Meer informatie over de actie ontvang je per mail. Opgeven kan tot 1 december.

Inwoners aanmelden die we mogen verrassen

Het kan ook zo zijn dat jij iemand kent die wel wat extra aandacht kan gebruiken in december? Of wil je zelf graag verrast worden? Iedereen jong, oud, alleenstaand of gezin kan hiervoor in aanmerking komen. Ook de personen die verrast mogen worden kunnen aangemeld worden per mail: y.hekkert@welzijnalbrandswaard.nl. Graag wel overleg met de ontvanger of de persoon het op prijs stelt dat hij/zij hiervoor wordt opgegeven.

De aanmeldingen worden door Stichting Welzijn Albrandswaard verzameld en gekoppeld. Adressen worden na deze actie direct verwijderd.

Meer berichten