Afbeelding

Feest bij Mondzorg Briljant

Algemeen

HOOGVLIET - Alweer een jaar geleden is Mondzorg Briljant verhuisd naar de nieuwe locatie, een prachtige praktijk met twee moderne behandelkamers en voorzien van de nieuwste apparatuur. ,,Wat is de tijd voorbij gevlogen, de praktijk bestaat deze maand al zeven jaar”, zegt Melissa Boekhoud-Link, eigenaresse en mondhygiënist. Het team is uitgebreid naar vier mondhygiënisten en twee receptionistes. Ze zijn erg blij met de nieuwe locatie, het is een prettige plek om te werken. Ook de patiënten vinden het fijn om hier te komen. De afgelopen maanden zijn er veel nieuwe inschrijvingen bijgekomen. Het is leuk dat er meer kinderen komen, om gaatjes in het gebit te voorkomen. Gelukkig weten steeds meer ouders dat kinderen gratis naar de mondhygiënist kunnen gaan.

,,Uiteraard was het ook echt een spannend jaar,” vertelt Melissa. ,,Wegens de corona-lockdown in maart en april was Mondzorg Briljant tijdelijk dicht en dat was een flinke klap. Aangezien wij in de tandheelkunde gewend zijn aan strenge hygiëne maatregelen konden we ons makkelijk aanpassen. Gelukkig weten de mensen hoe belangrijk gezond tandvlees en een schoon gebit is, dus al snel konden alle afspraken weer gepland worden.”

Wie jarig is trakteert
Alle nieuwe inschrijvingen krijgen een leuke goodiebag én alle kinderen een cadeautje. Wie een afspraak heeft tussen 11 november en 30 december maakt kans op een Philips Sonicare elektrische tandenborstel ter waarde van 80 euro. De winnaar wordt 30 december bekend gemaakt.

Advertenties uit de krant