Foto Aad Kraaijenbrink-fotografie Foto: Aad Kraaijenbrink-fotografie

WCR verliest ongeslagen status

Algemeen

RHOON - Afgelopen zaterdag stond de uitwedstrijd tegen de Egelantier Boys op het programma. Eerder deze week wist WCR na een uiterste inspanning te winnen bij Pernis.

Voorafgaand aan de wedstrijd een tegenvaller omdat Jordi geblesseerd uitviel. Helaas voor WCR was dit het begin van meerdere uitvallers.

WCR begon twijfelachtig aan de wedstrijd. Wel kwam het halverwege de eerste helft op voorsprong. Bas wist door te breken op de rechterkant en de bal prima voor te geven. In eerste instantie werd de poging van Darragh gepareerd, maar het was Jeremy die in de rebound WCR naar een voorsprong schoot. Niet veel later moest Bas geblesseerd het veld verlaten.

Lang kon WCR niet van de voorsprong genieten. Vanaf een grote afstand werd de doelman van WCR verrast. Verder had WCR een licht overwicht aan kansen, echter wist het door het matig spel niet door te drukken.

In de tweede helft een zwakker WCR. Misschien lag het aan de erbarmelijke weeromstandigheden. Misschien komt het door de zware doordeweekse wedstrijd? WCR ging defensief meerdere malen in de fout en de Egelantier Boys wisten hier prima van te profiteren.

Uiteindelijk eindigt de wedstrijd in een 4-1 nederlaag. Na de forse achterstand raakte WCR meerdere malen de paal/lat, maar het wist het doel niet meer te treffen. Misschien nog wel het slechtste nieuws van de dag; naast Jordi en Bas vielen ook Collin, Nick en Darragh uit met blessures. Hierdoor eindigde WCR de wedstrijd wederom met tien man.

WCR is verslagen en verliest hiermee haar ongeslagen status. De laatste nederlaag dateerde van 26 oktober 2019 thuis tegen Hekelingen.

Volgende week een nieuwe thuiswedstrijd zonder publiek. De tegenstander zal dan ZBVH zijn, die goed aan de start van de competitie zijn begonnen.