Afbeelding

Meer dan 15.000 euro voor stichting Ferenc

Algemeen

RHOON - De broers van Bussel overhandigden vorige week een cheque van maar liefst 15.250 euro aan stichting Ferenc. Ze haalden dit bedrag op door mee te doen aan de ScanCoveryTrial. Honderd auto's reden op 2 januari naar Scandinavië om daar vervolgens 7000 kilometer af te leggen.

Erwin van Bussel: ,,Wat hebben we het mooi gehad en wat hebben we veel landen doorkruist. We hebben goed gereden en zijn als zestiende geëindigd. Op dag twee haalden we zelfs de dagzege. Helaas was het een kwakkelperiode qua weer. We kwamen tijdens de overtocht van Hirthals naar Stavanger in een storm terecht met golven tot zes meter hoog. Het water kwam zelfs tot de zevende etage van de boot. In IJsland sneeuwde het, binnen twintig minuten hadden we de winterbanden verwisseld voor spijkerbanden. De mooiste rit was die van 28 uur door de sneeuw."

,,De saamhorigheid onder alle deelnemers was ook geweldig, iedereen was bereid om elkaar te helpen. Het was echt een hele mooie ervaring. Tien dagen als broers 'on the road' en daarnaast geld ophalen voor het goede doel. We willen alle sponsoren en donateurs bedanken voor de mooie bedragen die we mochten ontvangen."

Lees hier de andere artikelen die wij plaatsen over de ScanCoveryTrial. En hier. 

Advertenties uit de krant