Logo deschakelalbrandswaard.nl
Foto: FotoSjors
Foto: FotoSjors (FotoSJORSSjors Ribeiro Edison)

Nieuwjaarstoespraak burgemeester

ALBRANDSWAARD - In een druk gemeentehuis werd afgelopen maandag de nieuwjaarsreceptie van de gemeente gehouden. Burgmeester Jolanda de Witte hield haar eerste nieuwjaarstoespraak. Ze vertelde dat ze tijdens de oudejaarsnacht samen met wijkagent Emy Kouwenhoven op pad is geweest. Er waren slechts twee buitenbrandjes in Albrandswaard. De burgemeester bedankte alle hulpverleners voor het paraat staan en ook de mensen die de volgende ochtend Albrandswaard hielpen schoonmaken.

De burgemeester blikte ook terug op haar eerste half jaar in Albrandswaard. Ze haalde onder andere haar bezoek aan de schaak- en schietvereniging aan.
Daarnaast noemde ze de inwoners van Albrandswaard assertief. ,,Het zijn mensen die hun stem laten horen. En dat is mooi. En wordt gekeken naar ieders belang, maar de praktijk is soms weerbarstig. We streven er dan ook nog om het in 2020 nog beter te kunnen."
,,In 2020 gaan we op zoek naar wat ons verbindt en niet wat ons scheidt", sloot de burgemeester af. ,,We gaan voor een mooier, veiliger, groener en duurzamer Albrandswaard."


Meer berichten