Logo deschakelalbrandswaard.nl

Steevast op Zondag aan de wandel

ALBRANDSWAARD - Ondernemer en stadsgids van Rotterdam Discovery Tours is zondag 15 december te gast in Steevast op Zondag bij RTV Albrandswaard. Van 13 tot 14 uur praat presentator Jan Jongerius  met Eveline van Wanrooij in het plat Rotterdams over de vele geheimzinnige plekjes, ruige verhalen en bijnamen in de buurstad Rotterdam. De Delfshaven tour komt voorbij, maar tevens de z.g. Toppiejoppie tour en de special 010-020 kwestie tour voor de Amsterdammers die Rotterdam willen leren kennen. Rotterdam-liefde is de insteek van een ongetwijfeld boeiend gesprek met deze ondernemende dame.

Van 12 tot 13 uur veel informatie over de komende Kerstactiviteiten in de regio. Met een keuze van diverse muziekstijlen tussen de nieuws- en gesprekblokjes door is het goed luisteren via het internet www.rtvalbrandswaard.com, in de ether FM.107.1 en op de kabel van Albrandswaard (radio) Mhz 99.0Mhz en(tv) 28+ analoog en 12 digitaal ( Caiway).

Volgende week: Uitzending vanuit het wijkcentrum  Hof van Portland in Rhoon-Portland met een tweetal programma's: 'Goedemorgen Portland' en 'Steevast te gast in Portland'.

Meer berichten