Logo deschakelalbrandswaard.nl
Op de foto v.l.n.r. Marco van Wassenaar, Hans Verhart, Ronard Venekamp en Roy van der Schee.
Op de foto v.l.n.r. Marco van Wassenaar, Hans Verhart, Ronard Venekamp en Roy van der Schee.

Technishe staf rond selectie Rhoon 1 blijft ook volgend seizoen

RHOON - De Technische Commissie en het Bestuur van v.v. Rhoon zijn verheugd om nu al bekend te kunnen maken dat de samenwerking met de staf rond het selectieteam van Rhoon 1 ook voor volgend seizoen (2020-2021) behouden blijft. Dit zijn alle partijen in goed overleg overeen gekomen.

Hoofdtrainer Ronard Venekamp en keeperstrainer Hans Verhart hebben te kennen gegeven het heel goed naar hun zin te hebben en ze zien voldoende mogelijkheden en potentieel om nog méér uit de spelers te halen en met elkaar te groeien naar nóg betere resultaten. Op de gezamenlijke ritten vanuit Rozenburg v.v. en de sfeer, faciliteiten en werkomstandigheden bij v.v. Rhoon zijn deze trainers nog lang niet uitgekeken.

Hetzelfde geldt ook voor de assistent-trainer Roy van der Schee en beide leiders van de selectie Marco van Wassenaar en Cock Stedehouder. Ook zij gaan bij de rood-witten enthousiast verder om met de spelersgroep en andere trainers dit seizoen goed af te maken en daarbij tevens alvast de nodige voorbereidingen te treffen en vooruit te blikken op het volgend seizoen.

Uiteraard feliciteren we iedereen met deze verlenging. Het is tenslotte een win-win situatie die de rust op het trainersfront bij deze mooie club alleen maar ten goede zal komen.

Meer berichten