<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221958&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo deschakelalbrandswaard.nl
Jurrian, Peter de Lange en Christiaan. Peter zal nog vaak aanwezig zijn in het bedrijf.
Jurrian, Peter de Lange en Christiaan. Peter zal nog vaak aanwezig zijn in het bedrijf. (Foto: maarten vet)

Broers nemen showroom van garage De Lange over

POORTUGAAL - In de opknapte showroom van VDB Occasions aan de Ambachtstraat staan bloemen en kaarten. Afgelopen vrijdag werd er feest gevierd om de officiële opening te vieren. Christiaan (24) en Jurrian (22) van den Bos wilden ooit een eigen onderneming starten. Opa (van groentewinkel Polak) vader en moeder runden eigen zaken, dus het werd ze zo'n beetje met de paplepel ingegoten. Ze waren al langer klant van garage De Lange en toen hen werd gevraagd door Peter de Lange of ze interesse hadden om de showroom over te nemen, hoefden ze daar niet lang over na te denken. Beide mannen werkten al in de auto's en grepen hun kans.
,,We doen hier in- en verkoop van auto's in het ABC-segment zo ongeveer tot 10.000 euro", vertellen de heren. ,,We werken samen met de werkplaats van garage De Lange waar de auto's die we verkopen, worden onderhouden en nagekeken."
,,We willen eerlijk en betrouwbaar zijn", zegt Jurrian. ,,We gaan eerst met een klant aan tafel zitten om er achter te komen wat de wensen precies zijn en denken mee."
,,We doen ook zoekopdrachten", vult Christiaan aan. ,,We halen de gevraagde auto dan op en laten hem volledig nakijken." De broers weten wat er op de markt speelt en ze bieden vooral kleine auto's aan. ,,Tussen de 1000 en 2000 euro zijn er al auto's te koop. En het leuke is dat de mensen die niet al te veel te besteden hebben, extra blij zijn met hun auto."
De showroom is iedere dag open van 9 tot 18 uur en op zaterdag tot 15 uur. Maar op afspraak kan men ook terecht. www.vdboccasions.nl.
Peter de Lange zal nog regelmatig aanwezig zijn om koffie te drinken met de klanten.

 


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221958&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13537371&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>