<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221958&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo deschakelalbrandswaard.nl

Veilig blijven fietsen: de driewielfiets biedt uitkomst

ONTDEK HET OP DE PROEF-FIETS-DAGEN VAN SENZUP

Een driewielfiets biedt voor veel mensen die merken dat ze zich minder veilig voelen op een reguliere fiets een mooie uitkomst om lekker van het buitenleven te blijven genieten. Dat de driewieler in opkomst is mag duidelijk zijn nu ze steeds meer verschijnen op de Nederlandse wegen.

Zelf op pad met een driewielfiets
Bent u benieuwd hoe het is om zelf op zo'n comfortabele en veilige driewielfiets te fietsen?
Dat kan! Driewielfietsspecialist Senzup organiseert deze zomer maar liefst vijf Proef-fiets-dagen door het hele land. Zij laten u graag kennismaken met deze unieke fietsen.
Natuurlijk is het in het begin een beetje wennen omdat het evenwichtspunt wat anders ligt, maar na een tijdje voelt deze fiets net zo vertrouwd als de bekende tweewieler.

Directeur Gerrit van Breugel: "Mensen merken vaak al na een paar rondjes wat een vrijheid en veilig gevoel een driewielfiets geeft."

Voor iedereen een passende driewielfiets
Er staan diverse modellen klaar om te testen: zowel mét als zonder trapondersteuning. Ook zijn er side-by-side-driewielfietsen: driewielers voor twee personen.
Eén van de fietsers heeft de controle over de remmen en het stuur, zodat de ander zich daar niet druk over hoeft te maken. Een mooie uitkomst om samen gezellig te blijven fietsen.

Persoonlijk advies
Natuurlijk begrijpen de adviseurs dat uw eerste rit op de driewielfiets een stap kan zijn.
Daarom nemen ze alle tijd voor u. Ze staan op al deze dagen klaar om u persoonlijk te assisteren en te adviseren. Op www.blijvenfietsen.nl kunt u precies zien waar de diverse evenementen plaatsvinden.

Zomerspektakel
Op de Proef-fiets-dagen krijgt u €200,- korting op een driewielfiets. U hoeft niet lang op uw nieuwe fiets te wachten, want Senzup levert vaak uit voorraad.
Meer informatie? www.blijvenfietsen.nl

Contactgegevens
Senzup
Oosteinde 6
2991 LG Barendrecht
T. 0800-0468
W. Blijvenfietsen.nl


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221958&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13537371&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>