<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221958&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo deschakelalbrandswaard.nl

De Ronde tafels van Mooi Rhoon

RHOON - Varese Conceptontwikkeling organiseert de Ronde tafels van Mooi Rhoon. Op drie dinsdagavonden gaan ze het gesprek aan met omwonenden, ondernemers en belanghebbenden over het Boerenplan voor de Rand van Rhoon.

In de regio wordt er naar de gemeente Albrandswaard gekeken om tot aan 2030 circa 2500 nieuwe woningen te bouwen. Tegelijk wordt Albrandswaard door de bewoners van die regio gewaardeerd om haar groene en agrarische karakter.

De Rand van Rhoon is een van die plekken in de gemeente Albrandswaard waar de zoektocht naar extra woningen, de mogelijke vernieuwing van sportcomplex de Omloop en het behouden van groen nadrukkelijk samenkomen.

Varese Conceptontwikkeling ziet met het Boerenplan voor de Rand van Rhoon kansen om het dorp Rhoon vitaal te houden door te zorgen voor goed wonen is en een moderne verenigingsleven. Een dorp kan niet bestaan zonder groene ommelanden, vandaar het Boerenplan. Met vernieuwend agrarisch ondernemerschap denken ze de polder tot in de verre toekomst agrarisch en open houden.
In het plan wordt de lokale boer gesteund door omwonenden die eten van hun eigen uitzicht, is er een hofje dat een veilige woonplek voor de ouders biedt, of misschien wel een BSO op de sportvereniging waarmee een ritje naar de voetbaltraining wordt uitgespaard.

Zitten de inwoners van Rhoon wel op zo'n plan te wachten? Moet het anders? Kan het beter of slimmer?

Varese Conceptontwikkeling gaat graag met omwonenden, ondernemers en belanghebbenden in gesprek. Ze horen graag wat de wensen en ambities voor de Rand van Rhoon zijn, zodat die geluiden in de visie en eventueel ook in de politieke besluitvorming meegenomen kan worden.

Dat gesprek voeren ze aan de ronde tafels van Mooi Rhoon op dinsdagavond 21 mei aan de landschapstafel, dinsdagavond 28 mei aan de verenigingstafel, op dinsdagavond 4 juni aan de woontafel. Aanmelden kan op www.facebook.com/mooirhoon


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221958&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13537371&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>