Afbeelding

Steevast op dieet

Algemeen

ALBRANDSWAARD - Het familie - info radio programma 'Steevast op Zondag'  van RTV Albrandswaard gaat zondag 19 mei op dieet.

Van 13 tot 14 uur praat radiopresentator Jan Jongerius met Annemarie Leemans van dieetpraktijk  'De Groene Appel'. Werkzaam in Albrandswaard, Hoogvliet, Pernis en Spijkenisse proberen zij zoveel mogelijk mensen gezond te laten eten en te begeleiden naar

een acceptabele vriendschap met de weegschaal. Voeding en dieet zijn de invalshoeken voor een gezond gesprek met Annemarie Leemans .

Van 12 tot 13 uur hoort men allerlei wetenswaardigheden en actualiteiten uit de regio rondom Albrandswaard en Rotterdam.

Beluister het programma in de ether FM 107.1 en op de kabel van Albrandswaard 99.0 Mhz. De website www.rtvalbrandswaard.nl en de tv kanalen 28+ analoog en 12 digitaal (caiway). Het programma wordt zondag 19 mei van 22.00-24.00 uur herhaald.

Uitzending volgende week: Net na de Europese verkiezingen een gesprek met de minister president Mark Rutte, een opname van twaalf jaar geleden, toen hij al aangaf wat er moest gebeuren als hij de minister president zou worden. Mark Rutte was toen (2007) te gast bij Studio West IJsselmonde.               

Advertenties uit de krant