<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221958&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo deschakelalbrandswaard.nl
De prijzentafel van het Rad van Fortuin.
De prijzentafel van het Rad van Fortuin.

Kassa voor Casa Lumina bij v.v. Rhoon

RHOON - Na de wedstrijd van Rhoon 1 tegen Vierpolders draaide het rad bij voetbalclub Rhoon binnen een uur ruim 750 euro bij elkaar voor Casa Lumina, een kindertehuis in Roemenië.

Vanaf dit jaar kiest de voetbalvereniging jaarlijks een goed doel waarvoor fondsen worden gegenereerd. Deze eerste editie was de keuze van het bestuur gevallen op Casa Lumina, een project waar onder andere de TweedeKanswinkel aan de Julianastraat geld voor inzamelt door met een hele ploeg vrijwilligers tweedehands spullen te verkopen. Het geld wordt besteed aan het sociaal dagcentrum in Oradea (Roemenië) waaraan naast een kleuterklas ook scholieren zijn verbonden die huiswerkbegeleiding krijgen en waarmee maaltijden en schoolgeld wordt betaald. Casa Lumina zocht met een aantal acties extra middelen om deze kinderen ook een keer op schoolreis te kunnen sturen, en daar zijn ze in geslaagd, mede door deze mooie middag van v.v. Rhoon.

Eind april gaat een delegatie (op eigen kosten) naar Roemenië om daar gezinsbezoeken af te leggen en goederenpakketten af leveren. Wie nog wil bijdragen kan bellen of mailen met Marian Heijboer via 06 1956 2541 of rhoon@tweedekanswinkel.com.

De lotenverkoop ging goed deze middag, mede door de gezellige ambiance in de kantine waar de muziek van DJ Jeremy en het Surinaamse eten van Maryline goed in de smaak vielen. Door diverse sponsoren (Fresh & Rebel, Total en v.v. Rhoon) was een keur aan mooie prijzen geschonken die uitnodigden tot aankoop van loten voor het Rad van fortuin. De superronde, met o.a. een gesigneerd Oranje shirt, was zelfs deze week al volgetekend bij voorinschrijving en werd in de finaleronde verloot.

Alle vrijwilligers, lotenverkopers, sponsors van de prijzen en lotenkopers van harte bedankt voor de inzet ten bate van dit project. Suggesties voor het project in 2020 kunnen worden gemeld bij het bestuurd via info@vvrhoon.nl.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221958&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13537371&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>