Ook de D-tjes wisten het kampioenschap binnen te halen.
Ook de D-tjes wisten het kampioenschap binnen te halen.

CVV Spirit grossiert bij jeugd in winterkampioenen

Algemeen

BARENDRECHT - Zowel Meisjes B, als Meisjes C1 en Meisjes D1 van CVV Spirit zijn winterkampioen geworden.
Meisjes B1 speelt dit seizoen voor het eerst op vaste plekken en volgens het zogenaamde 4-2 positie-systeem. Na twee wedstrijden hadden ze dit volledig onder de knie, zelfs zo goed dat er tijdens deze competitie in totaal maar vijf sets zijn verloren. Dankzij de eerste plek promoveren de meiden naar de 1e klasse. Maar voordat dat zover was, was er 15 december nog de laatste competitiewedstrijd tegen Fusion. De meiden waren erg gefocust op winst, wellicht overgeconcentreerd. Na een spannende en gelijk opgaande strijd tegen het Rotterdamse Fusion werd er gewonnen in een vijfsetter.
Meisjes C1 was nog niet zeker van het kampioenschap. Zij moesten deze zaterdag uit spelen tegen Apollo uit Numansdorp. Dit bleek een eitje te zijn voor onze meiden. Een sterke 4-0 overwinning, met groot verschil in setpunten, brachten ze mee naar huis.
Meisjes D1 is het derde jeugdteam dat zaterdag 15 december kampioen is geworden. Zij moesten spelen tegen een jongensteam van de sterke volleybalvereniging uit Sliedrecht. Na een mooie 3-1 overwinning kregen zij onder luid gejuich van ouders en belangstellenden de medailles en de bloemen uitgereikt.
De jongste jeugd, de D-tjes van elf en twaalf jaar worden bij Spirit heel goed opgevangen en getraind. De D-jeugd doet met vier teams, één jongens- en drie meisjesteams mee aan competitiewedstrijden.

Advertenties uit de krant