Afbeelding
Foto: JohnEdison

Ingezonden: Kasteel zoekt vrijwilligers

Algemeen

Stichting Kasteel van Rhoon is op zoek naar vrijwilligers. Naast het onderhouden van het Kasteel heeft de Stichting als doel de inwoners van Rhoon en omstreken een uitgebreid cultureel programma aan te bieden in de sfeervolle ambiance van Het Kasteel. Dit culturele programma bestaat uit concerten, festivals, rondleidingen, exposities, kleinkunstvoorstellingen, lezingen en voorstellingen en activiteiten voor kinderen. Het culturele programma wordt samengesteld en uitgevoerd door een team van ruim veertig vrijwilligers.
Er is een vrijwilligersvacature PR & Communicatie. De commissie PR & Communicatie verzorgt de PR en communicatie rondom het culturele programma. Het doel is om de zichtbaarheid van de Stichting te vergroten en bekendheid te geven aan de activiteiten die de diverse commissies organiseren. De werkzaamheden bestaan onder andere uit contact met de media onderhouden, schrijven van persberichten, plaatsen van nieuwsberichten op social media, bijhouden van de website, verzorgen van drukwerk, samenstellen van het programmaboekje en opstellen van nieuwsbrieven. Je werkt nauw samen met de diverse commissies bij de invulling van communicatiemiddelen. Je krijgt de kans om je ideeën te ontwikkelen en te realiseren in de praktijk.
Heb je interesse in bovenstaande vacature of ander vrijwilligerswerk voor de stichting? Stuur dan een mailtje naar info@stichting-kasteelvanrhoon.nl.

Stichting Kasteel van Rhoon

Advertenties uit de krant