Er kan een workshop pompoen versieren worden gevolgd.
Er kan een workshop pompoen versieren worden gevolgd.

Op ontdekkingstocht

Algemeen

RHOON - Kinderen en ouders kunnen op donderdag 25 en vrijdag 26 oktober tussen 10 en 16 uur op ontdekkingstocht met het arrangement 'het Buytenland van Rhoon'.

Middels diverse opdrachten en leuke activiteiten kunnen kinderen met hun ouders het landschapspark ontdekken. Er zijn diverse workshops en activiteiten op boerderij de Buytenhof en op en rondom boerderij de Vlakkenburg. Met het arrangement kan er op de Buytenhof een workshop pompoen versieren gevolgd worden, een boerenpannenkoek gegeten worden en op boerderij de Vlakkenburg kunnen kinderen onder andere een boerenkabouter maken.
Deelnemers kunnen een kaartje kopen op zorgboerderij de Buytenhof of op de Vlakkenburg, er zit een routekaart bij. Totaalprijs van het arrangement is 12 euro, dit is inclusief pannenkoek. De workshop pompoen versieren kan ook los gevolgd worden, dit kost 7.50 euro. Workshops vinden doorlopend plaats en inschrijving vooraf is niet nodig. De minimum leeftijd voor kinderen is 4 jaar onder begeleiding van ouders.
Zorgboerderij de Buytenhof is gelegen aan de Rijsdijk 98 en boerderij de Vlakkenburg ligt aan de Essendijk 24.

Advertenties uit de krant