Mirjam Rosier doet voor de vijfde keer mee.
Mirjam Rosier doet voor de vijfde keer mee.

Dag van de Stilte

Algemeen

POORTUGAAL - Mirros, van Mirjam Rosier, doet mee aan de landelijke Dag van de Stilte op zondag 28 oktober.

,,Dit is het vijfde jaar dat ik meedoe, en de deelnemers en ikzelf hebben het tot nu toe telkens een fijne ervaring gevonden. Hoe vaak is het niet druk om ons heen, kunnen we ons nauwelijks afschermen van de geluiden? Op deze dag kunnen we de stilte in onszelf ervaren", vertelt Mirjam.
Er zijn die dag twee activiteiten. Van 9.30 tot 11 uur worden in stilte canvasdoekjes van 7x7cm beschilderd. De bijdrage is 5 euro voor het materiaal.
Van 12.30 tot 16 uur geeft Mirjam een workshop SoulCollage® met het thema 'stilte'. ,,SoulCollage® is een simpele en creatieve manier om met je intuïtie contact te maken. Je zoekt afbeeldingen waartoe je je aangetrokken voelt. Je scheurt of knipt ze uit, en plakt ze op een kaart. Vervolgens leid ik de deelnemers in de kaart, om vanuit de kaart de wijsheid omhoog te laten komen. Deze workshop kost 30 euro. Voor beide workshops vraagt de organisatie van de landelijke dag van de stilte ook een donatie."
Mirros organiseert diverse workshops. Zo staat er op zaterdag 24 november een workshop SoulCollage® gepland met het thema 'familie'. Op zondag 25 november is er een inloopdag knutselen.
Aanmelden is noodzakelijk. Dat kan via info@mirros.nl of 06-26846373.
Meer informatie via mirros.nl.

Advertenties uit de krant