Er werden liederen gezongen van toen en nu.
Er werden liederen gezongen van toen en nu.

Kinderkoor bestaat 20 jaar

Algemeen

POORTUGAAL - Kinderkoor De Regenboog gaf zondag 7 oktober het zogenaamde startschot voor het twintigjarig jubileum van het kinderkoor tijdens een Wanmolen dienst in de Dorpskerk van Poortugaal.

Tijdens de dienst hebben de kinderen liederen gezongen van twintig en tien jaar geleden en twee liederen die nu in repertoire zitten. Tijdens het zingen van deze liederen werden er ook foto's van vroeger en nu getoond op de beamer.
,,Omdat we dankbaar en blij zijn dat we twintig jaar mogen bestaan, willen we het komende seizoen diverse acties gaan houden voor het goede doel", laat iemand van het koor weten. Dit doel, door de kinderen uitgekozen, is Het vergeten Kind. Zie ook: https://actie.hetvergetenkind.nl/actie/kinderkoor-de-regenboog

Eerste actie
Na afloop van de dienst verkochten de kinderen cake, koekjes, taart en meer lekkernijen voor het goede doel.
Met deze eerste actie heeft het kinderkoor 260 euro opgehaald voor Het vergeten Kind.
Gedurende dit seizoen worden ook nog kerstkaarten en pennen verkocht en een sponsorloop gehouden voor het goede doel.
Op zaterdag 13 april 2019 zal het kinderkoor dit jubileum seizoen gaan afsluiten met een jubileumconcert in samenwerking met Marcel Zimmer. Tijdens dit concert zal er een cheque overhandigd worden aan een vrijwilliger van Het Vergeten Kind.
Op dit moment telt het kinderkoor zestien leden. Nieuwe leden zijn van harte welkom.
Het kinderkoor repeteert elke woensdagmiddag in Kerkgebouw de Haven aan de Emmastraat 9 in Poortugaal van 13.30 tot 14.45 uur.
Voor meer info: Mirjam Meyboom, 010-5221979 of cor.mirjam@outlook.com.

Advertenties uit de krant