Afbeelding

Bassline Reunited

Algemeen


In 2018 is het twaalf jaar geleden dat de Bassline zijn deuren sloot. Reden voor de jeugd van toen om de deuren eenmalig weer te openen, tijdens een reünie op zaterdag 17 februari. Tijdens de avond in het Grandcafé Restaurant Abel aan de Albrandswaardsedijk 196 in Poortugaal kan men weer even bijkletsen, maar er zal ook worden teruggeblikt op de 'house' periode van die tijd.
Sinds de opening van de Bassline hebben tal van generaties daar hun vrije tijd doorgebracht tijdens evenementen en heeft het voormalig jeugdhonk vele dj's voortgebracht. Aanstaande zaterdag wordt daarom in samenwerking met Abel een bijzondere reünie gehouden, waarin met (oud) medewerkers, vrijwilligers, deelnemers en betrokken deze nostalgische plek wordt herleeft.
De reünie gaat plaatsvinden op zaterdag 17 februari 2018 in Grandcafé Restaurant Abel. Oude bezoekers van de Bassline en tijdgenoten zijn van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn tijdens deze avond. Meer informatie en mogelijkheid tot aanmelden kan via basslinereunie@gmail.com.

Advertenties uit de krant