Afbeelding

Vrijwilligers Boekenstal gezocht

Algemeen

Stichting Welzijn Albrandswaard is op zoek naar vrijwilligers, die het afhaalpunt van de bibliotheek in wijkcentrum De Boekenstal willen bemannen. Dat mag als invaller of voor vast.
Het gaat om eens in de twee weken op de vrijdagmiddag of zaterdagochtend en op woensdagmiddag voor inval. Taken zijn het uitgeven, innemen en uitlenen van gereserveerde boeken en het bijhouden van de ruilbibliotheek. Verder verwelkomt de vrijwilliger de mensen die langs komen.
De vrijwilliger moet affiniteit hebben met boeken, sociaal zijn en de mensen die binnen komen een welkom gevoel te geven. ,,Met elkaar zorg je ervoor dat het er gezellig is en opgeruimd", aldus Stichting Welzijn Albrandswaard.
In het wijkcentrum vinden diverse activiteiten plaats. Er zijn onder andere een handwerkclub, vergaderingen, vluchtelingenwerk, taalpunt, taalcursus, inloopochtend en seniorweb.
Wijkcentrum de Boekenstal wordt beheerd en geëxploiteerd door Stichting Welzijn Albrandswaard.
Voor meer informatie over vrijwilligerswerk (in de Boekenstal) kan men contact opnemen met 010-5018322 of mailen naar y.hekkert@welzijnalbrandswaard.nl.

Advertenties uit de krant