In de Maranathakerk zijn twee vieringen.
In de Maranathakerk zijn twee vieringen.

Dorpskerstzang 2017

Algemeen

RHOON - De jaarlijkse Dorpskerstzang in de Maranathakerk aan de Kleidijk 2 is op zondag 17 december om 16.30 en om 19.30 uur.
De Stichting Dorpskerstzang houdt, in gedeeltelijke samenwerking met de Raad van Kerken Albrandswaard, weer drie Dorpskerstzang vieringen. De gratis toegankelijke vieringen, met 120 zangers, zangeressen en muzikanten, zijn in de Dorpskerk aan de Molenweg 8 in Heerjansdam op 16 december vanaf 19.30 uur en in de Maranathakerk in Rhoon op 17 december om 16.30 en 19.30 uur. Tijdens de Dorpskerstzang worden met elkaar bekende kerstliederen gezongen, kan er volop genoten worden van kerstmuziek en luisteren naar wat kerst betekent.
Het I.J.E.-koor Rotterdam, het I.J.E.-gelegenheidskoor en de I.J.E.-band met koperkwartet verzorgen onder leiding van Dick Opmeer en Theo Barendrecht de muzikale invulling. Daarnaast zal verteller Rob Favier het publiek via korte, aansprekende verhalen en muziek op een laagdrempelige manier meenemen in de realiteit achter kerst: wie je ook bent, wat je ook meemaakt en hoe je leven er ook uitziet, de kerstboodschap is voor iedereen. Dominee A.H. Tamminga, geestelijk verzorgster in het Ikazia Ziekenhuis, en dominee J. Breure lichten daarnaast de kerstboodschap op een begrijpelijke wijze toe.
Kaarten zijn vanaf 1 december gratis te reserveren via www.dorpskerstzang.nl of af te halen. Afhalen kan bij Primera Polder, Julianastraat 63, Rhoon en Smit Mode Heren, Middenbaan 77-B, Barendrecht.

Advertenties uit de krant