V.l.n.r. voorzitter Jan Drewes, wethouder van der Linden en Aad Vermasen.
V.l.n.r. voorzitter Jan Drewes, wethouder van der Linden en Aad Vermasen.
FOTO

Nieuwe tafels voor biljartvereniging

Algemeen

BARENDRECHT – Maandagmiddag was het feest bij biljartvereniging Carnisselande. De 38 leden konden vanaf deze dag de twee gloednieuwe biljarttafels in gebruik nemen. Met een financiële bijdrage van 5000 euro van de gemeente en 5000 euro van het Rabobank Coöperatiefonds en een bedrag van 629 euro van Cash voor je club, werd het mogelijk gemaakt. Aad Vermasen is secretaris van de vereniging. ,,Op 1 juli hoorden we dat we niet meer in De Uitspanning terecht konden. Dat was even slikken. Waar moesten we naar toe? Ik ben er meteen met een aantal andere leden mee aan de slag gegaan. We hebben bij de gemeente aangeklopt en gesprekken gevoerd. Het is allemaal snel gegaan en nu staan we hier. maandag tot en met vrijdag kunnen we in Riederpoort terecht. Iedere ochtend en maandag de hele dag kan er geoefend worden en 's middags vanaf 13 uur spelen we competitie. Er zal altijd iemand aanwezig zijn. En als we vertrekken worden de nieuwe tafels netjes afgedekt en beschermd zodat er niets mee kan gebeuren. We zijn er ontzettend blij mee."

Biljartvereniging Carnisselande is een seniorenclub en is in 2005 opgericht. ,,Het draait niet alleen om biljarten", zegt Aad. ,,Mensen komen ook hier vanwege de sociale contacten." Aad noemt de kantine in Riederpoort lachend het biljartpaleis. En daar lijkt het ook op. Na een praatje van voorzitter Jan Drewes, nam wethouder Lennart van der Linden de keu in handen voor de eerste stoot. Daarna werd er getoost en woensdag 1 november begon de competitie weer.

,,Er is ruimte voor meer leden", voegt Aad nog toe. ,,Mannen en vrouwen zijn welkom om eens bij ons te komen kijken." Meer foto's van de opening zijn te vinden op
deschakelbarendrecht.nl. Seniorenbiljartenbarendrecht.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Advertenties uit de krant