Logo deschakelalbrandswaard.nl

Rhoonaar gewond bij schietincident

  •   157 keer gelezen

ROTTERDAM - Bij een schietincident op 4 september op de Donkersingel in Rotterdam is een twintigjarige man uit Rhoon gewond geraakt. Hij raakte niet levensgevaarlijk gewond en is naar het ziekenhuis vervoerd.

Agenten waren snel ter plaatse toen een getuige rond 2 uur schoten hoorde en de politie waarschuwde. Snel na aankomst werden in de buurt drie mannen van 21 (twee keer) en 22 jaar oud uit Rotterdam aangetroffen, die als verdachten konden worden aangemerkt. Zij werden aangehouden en zijn ingesloten. Op de Allard Piersonstraat werd korte tijd later ook een negentienjarige man uit aangehouden van wie de politie denkt dat hij bij het schietincident betrokken was. Ook hij zit vast.
Uit het onderzoek is gebleken dat rond 2 uur op mogelijk twee locaties is geschoten. Op de Donkersingel zelf en korte tijd later op de kruising Van Bijnkershoeksweg met de Donkersingel.
De politie wil graag spreken met mensen die getuigen zijn geweest van beide incidenten. Heeft u rond 2 uur iets gezien dat de politie helpt in het onderzoek? Belt u dan 0900-8844 en vraag naar de recherche van district Rijnmond Noord. Anoniem belt u naar 0800-7000.
Foto: politie.nl

Reageer als eerste
Meer berichten