Logo deschakelalbrandswaard.nl
Leden in alle leeftijdscategorieën gingen weer gretig het water in.
Leden in alle leeftijdscategorieën gingen weer gretig het water in. (Foto: Hans de Bruyn)

Waterpolotraining weer begonnen

  •   3 keer gelezen

HOOGVLIET - Met het einde van de vakantieperiode is er weer een start gemaakt met de waterpolotrainingen bij SG SCOM/De Zeehond '73. Hoewel de competitie pas over een maand weer losbarst, gingen de leden in alle leeftijdscategorieën in Zwembad Hoogvliet weer gretig het water in om de conditie op peil te brengen.
Dat is ook wel nodig, want een aantal ploegen heeft een uitdagend programma voor de boeg. Het eerste herenteam van de startgemeenschap is afgelopen seizoen gepromoveerd naar de landelijke derde divisie en zal alles uit de kast moeten halen om niet na een seizoen alweer terug te keren naar de regionale klasse. Het eerste damesteam zal, net als vorig seizoen, actief zijn in de tweede regionale klasse en wil daarin zeker weer in de bovenste regionen mee gaan draaien.
De ploegen van de jongens onder 19 jaar en de meisjes onder 17 jaar krijgen een stevige dobber in hun eerste regionale klasse. Alle overige jeugdploegen zullen actief zijn in de tweede klasse van hun leeftijdscategorie. SG SCOM/De Zeehond '73 heeft in alle leeftijdscategorieën ploegen ingeschreven.
Waterpolo is een leuke en afwisselende watersport voor iedereen vanaf het eerste zwemdiploma. Spelenderwijs leren de kinderen tijdens trainingen en op toernooitjes alle regels van het spel. Nieuwe vriendjes en vriendinnetjes zijn altijd welkom bij de gezellige club. Neem zwembroek of badpak mee, spring in het water en doe mee. Elke vrijdagavond vanaf 19 uur kun iedereen terecht in Zwembad Hoogvliet. De eerste acht trainingen zijn gratis. Kijk op de site www.scom-hoogvliet.nl voor meer informatie.

Reageer als eerste
Meer berichten