Logo deschakelalbrandswaard.nl

Mylow zoekt thuis

  •   12 keer gelezen

Dit is Mylow, een charmante Europese korthaar van een jaar of drie. Hij verblijft inmiddels ruim drie maanden in de opvang, nadat hij gevonden is. Het is tijd dat deze kerel welkom wordt geheten in een nieuw thuis.

Achtergrondinformatie over deze kat is er niet, maar de vrijwilligers hebben Mylow inmiddels wel leren kennen in de opvang. In het begin was hij wat van slag, waardoor hij soms een beetje uithaalde. Nu is hij een voorbeeldige, betrouwbare kat, die niks anders doet dan knuffelen, kopjes geven en af en toe een lik geven in iemands gezicht.
Als Mylow geen aandacht krijgt, vraagt hij erom door te miauwen naar de verzorgers. En dat is alles wat hij nodig lijkt te hebben: iemand die hem vertrouwen en liefde geeft voor onbepaalde tijd. Of hij met andere dieren en kinderen samen kan, is niet bekend. Wel vindt hij de aanwezigheid van zijn kattenbuurman prima en staan de twee soms neus aan neus. Ook is hij inmiddels gewend aan het geblaf van de honden, waar hij niet op reageert. Hij vindt het allemaal wel best.
In een nieuwe situatie zal hij even moeten wennen, maar als hij eenmaal gewend is, is het een schat.
Mylow is gechipt en geënt, nog niet gecastreerd.
Wie kennis wil maken met Mylow, kan contact opnemen met Dierenopvangcentrum Zuid Hollandse Eilanden in Poortugaal, 085-060 4567, info@dierenopvangcentrum-zhe.nl.

Reageer als eerste
Meer berichten