2018
2018 Foto: Mr Mark Groeneveld

Hans Dulfer bij Abel

Algemeen

RHOON – Muziek op Rhoon houdt een optreden met Hans Dulfer op zondag 3 april in de serie “Blues op Zondag”, op de nieuwe locatie Abel. De zaal bij Abel is groter, zodat er met meer publiek van artiesten van naam, zoals Hans Dulfer, kunnen genieten.

Na succesvolle en drukbezochte optredens van Kat Riggins en Erwin Java ft. Sean Webster is nu de Nederlandse Hans Dulfer te gast. Met zijn roemruchte en vooruitstrevende formaties (Perikels, Reflud, Big Boy) heeft hij zich opgewerkt tot de bekendste saxofonist van Nederland.

Om te vieren dat de nog immer opzwepend opererende saxofonist zich al vijfenzestig jaar een slag in de rondte speelt en dat hij de niet te bevatten leeftijd van tachtig jaar heeft bereikt, presenteert Dulfer een nieuwe, niet-te-missen band met gerenommeerde muzikanten en vers repertoire doorspekt met notoire Dulferklassiekers.

Blik samen met Dulfer terug op de toekomst zonder spijt en vier feest alsof morgen nooit bestaan heeft. 

Voor meer informatie en tickets: www.muziekoprhoon.nl

De zaal van Abel gaat open rond 15 uur, waarna rond 16:30 uur het optreden begint en tot ca. 18.15 uur duurt. Abel- Grand Cafe Restaurant zit op de Albrandswaardsedijk 194, in Poortugaal.


Advertenties uit de krant