Het hout wordt gekloofd en gereed gemaakt voor transport.
Het hout wordt gekloofd en gereed gemaakt voor transport.

Haardhout voor actie Wensboom

Algemeen

ALBRANDSWAARD - Rotaryclub Rotterdam Botlek houdt wederom een actie Wensboom. De financiering van de actie Wensboom wordt deze keer gerealiseerd met de verkoop van haardhout.

Het hout wordt geheel belangeloos op het terrein van ondernemer Van der Ent gekloofd en gereed gemaakt voor transport. Het hout is droog en direct te branden in open haard of allesbrander.

Het hout is te koop voor 150 euro per 1,2 kubieke meter. Het kan worden opgehaald maar ook gratis worden bezorgd in Albrandswaard. De opbrengst komt volledig ten goede aan het project Wensboom.

Wensboom

Heb je een wens voor jezelf, voor iemand anders of voor je club en/of organisatie dan biedt Rotaryclub Rotterdam Botlek je de mogelijkheid om deze wens uit te laten komen. De actie gaat lopen in Albrandswaard, Hoogvliet en Pernis.

Het kunnen allerlei wensen zijn , kleine of grotere: een bloemetje voor de buurman, een fiets voor je buurmeisje, een bedrag voor nieuwe kostuums voor je koor of toneelclub, muziekinstrumenten voor je school en zo meer.

Alle wensen worden serieus beoordeeld door een commissie van de serviceclub. “Wij hopen zoveel mogelijk wensen te laten uitkomen”, zegt een lid van de Rotaryclub.

Voor informatie of bestellingen van haardhout neem contact op met: djhalk@hotmail.com of 0651 321326.

Wensen voor deelname aan de actie Wensboom kunnen voor 1 september worden gestuurd naar het secretariaat: c.pelt42@upcmail.nl Vermeld daarbij naam, telefoonnummer, mailadres, het doel en de persoon of de organisatie waarvoor de wens wordt ingestuurd en het gewenste bedrag.

Advertenties uit de krant