WCR vergeet de koploper echt pijn te doen

Algemeen

RHOON - In de heenwedstrijd hebben de ploegen 1-1 gelijk gespeeld door een late gelijkmaker van Hermes DSV. De ploegen waren gelijkwaardig. Toch was het gat op de ranglijst inmiddels opgelopen tot twaalf punten.

De wedstrijd was nog maar net begonnen en de bal lag voor WCR helaas al op de stip. Een lichte duw werd genadeloos afgestraft door de scheidsrechter. Hermes faalde niet, 0-1. WCR was strijdlustig en ging voor iedere bal. Een aantal kansen werden niet benut. Na een half uur probeerde Hermes wat terug, maar de organisatie bij WCR stond prima.

Vlak voor rust viel de gelijkmaker. Cuca wist vanaf de zestienmeter met een geplaatst schot de verre hoek te vinden, ruststand 1-1.

Na rust domineerde WCR de wedstrijd. Hermes beperkte zich tot verdedigen en lange ballen naar voren. Iedereen voelde dat de tweede treffer van WCR eraan zat te komen. Helaas kon de ploeg uit Rhoon het overwicht niet op het scoreboard uitdrukken. Er werd de tweede helft niet meer gescoord, eindstand 1-1.

Ten slotte een eervolle vermelding voor de scheidsrechter die twaalf gele kaarten wist te trekken tijdens deze sportieve wedstrijd, inclusief twee kaarten voor beide trainers.