Afbeelding

Bes club en JonG club gaan weer van start

Algemeen

RHOON - Het nieuwe seizoen van de BES Club start op 1 oktober. Om de week op vrijdagavond zijn kinderen uit groep 6, 7 en 8 welkom in het jeugdhonk van ’t Centrum in Rhoon. Tijdens de clubavonden wordt een Bijbelverhaal verteld en een spel gespeeld.

De eerste clubavond vindt het BES Club festival plaats. Kinderen kunnen zonder aanmelding komen kijken of de BES Club iets voor hen is. Het festival begint om 19 uur met de grote opening. Vervolgens staan er verschillende spellen, knutsels en opdrachten klaar. Op deze manier maken de kinderen kennis met de club. Het festival is om 20.15 uur afgelopen.

Ook de reguliere clubavonden beginnen om 19 uur en zijn om 20:15 uur afgelopen. De BES Club is gratis en aanmelden kan via de website hervormdegemeenterhoon.nl/bes-club of aan het begin van een clubavond. Op de website staan verder alle data van de komende clubavonden vermeld.

Dit seizoen staan er weer mooie clubavonden op de planning. Zo doet de club dit jaar weer mee met Sirkelslag KIDS en wordt het kerstfeest samen met de GJO club gevierd. Naast de clubavonden wordt in de herfstvakantie de Herfst2daagse georganiseerd. Een ochtendprogramma in ‘t Centrum op 19 en 20 oktober voor kinderen van de basisschool.

JonG club
Naast de BES Club start op vrijdagavond 8 oktober de JonG club. Een club voor jongeren van 12 tot 16 jaar. Om de week komt de JonG club op vrijdagavond samen in het jeugdhonk van ‘t Centrum. De clubavonden beginnen om 19.45 uur en zijn om 21:30 uur afgelopen. Kijk voor meer informatie op hervormdegemeenterhoon.nl/jong.

Beide clubs gaan uit van de Hervormde Gemeente in Rhoon. Het verlangen is dat elk kind zich geliefd voelt, Jezus leert kennen en Gods liefde gaat uitdelen. Kijk voor meer informatie op hervormdegemeenterhoon.nl

Advertenties uit de krant