Logo deschakelalbrandswaard.nl
<p>Maarten en Chantal zijn trots op de ruime barbecue afdeling. </p>

Maarten en Chantal zijn trots op de ruime barbecue afdeling.

(Foto: Ronald Hooijmeijer)

Intratuin Rhoon klaar met verbouwing

RHOON – ‘Winkelen moet een beleving zijn’. Met die gedachte werden, ruim twee jaar geleden, de eerste plannen gesmeed voor een grootse verbouwing van Intratuin in Rhoon. Niet zozeer was het de wens om een nog grotere diversiteit aan artikelen te gaan verkopen. Men wilde het assortiment ruimer etaleren, de klanten meer ruimte geven in de looppaden, een ruimte voor workshops maken worden en een grotere horeca-afdeling.

Inmiddels is het overgrote deel van de plannen gerealiseerd. Alleen aan het restaurant wordt nog gewerkt, maar verder is de enorme klus geklaard. Zonnepanelen zorgen ervoor dat Intratuin zelfvoorzienend is. Het warenhuis beschikt nu over meer verkoopruimte, die ook nog efficiënter is ingericht. De maximaal vijftig klanten die nu tegelijk in de winkel mogen zijn, vallen dan ook nauwelijks op.

Brede paden

Chantal Zevenbergen: ,,We zijn enorm trots op de winkel. Natuurlijk is het een domper dat we nog maar zo weinig klanten tegelijk mogen ontvangen. Zeker in deze tijd, waarop het normaal gesproken alle dagen druk is. Maar we zijn blij dat er weer wat klanten naar binnen mogen en verwachten dat we later deze maand weer meer mensen tegelijk mogen ontvangen. De nieuwe opzet helpt ons nu enorm om de corona-normen te handhaven. De paden zijn breed. 1,5 meter afstand houden is dan ook geen probleem. Van alle artikelen staan er nu meer in de winkelruimte. De barbecueafdeling heeft een permanente plek en is groter dan voorheen. Nieuw is de ruimte waar we workshops geven. Die is zo gesitueerd dat het een onderdeel van de winkel is. Deelnemers zitten bij wijze van spreken tussen de planten. In een grote kinderspeelhoek vinden kinderen volop vermaak.”

Altijd iets te beleven

,,De opzet was om van het winkelen bij Intratuin een beleving te maken en wij denken dat dat gelukt is. Vanaf de ontvangst in de enorme hal tot aan de uitgang is er iets te beleven, te zien, te ruiken, te testen of te proeven. We wachten net als de rest van Nederland met smart op het moment dat we de deuren voor iedereen weer open mogen zwaaien. Tot die tijd zijn we gebonden aan de geldende voorschriften. Om zoveel mogelijk mensen op een dag te kunnen ontvangen hebben we de winkeltijden verruimd. Alle informatie en de mogelijkheid om een tijdsblok te reserveren, zijn op de website te vinden,” besluit Chantal.

www.intratuin.nl

Meer berichten