Logo deschakelalbrandswaard.nl
Foto:

Burgemeester: “Houd u aan de Coronamaatregelen”

ALBRANDSWAARD – Burgemeester Jolanda de Witte van Albrandswaard maakt zich zorgen over de forse toename van het aantal coronabesmettingen, ook in haar gemeente. In een filmpje vraagt ze alle inwoners: “Houd u aan de coronamaatregelen!”

De burgemeester raadt ook het dragen van een mondkapje in winkels en publieke ruimtes, zoals het gemeentehuis, musea, restaurants en (benzine)stations, dringend aan. De burgemeester weet dat we als inwoners samen het tij kunnen keren, dat hebben we immers voor de zomervakantie al eens bewezen. Daar is ze enorm trots op.

Communicatiecampagne
Het filmpje is onderdeel van de communicatiecampagne die de gemeente inzet tegen de verdere verspreiding van het coronavirus in Albrandswaard. Onder het motto ‘pas goed op jezelf en let op elkaar’ roept de burgemeester inwoners ook op om te zien naar buurtgenoten die in deze vreemde (extra) eenzaam zijn. Verder worden op drukke plekken posters en straatstickers geplaatst om inwoners aan de maatregelen te herinneren. Bij De Schakel van 15 oktober ontvangt elk huishouden in Albrandswaard een brief met herbruikbaar mondkapje.

Het filmpje met de burgemeester is te vinden op de website en de Facebookpagina van de gemeente Albrandswaard. Of klik hier.

Meer berichten