Afbeelding

Wensbus terug van weg geweest

Algemeen

ALBRANDSWAARD - De wensbus van Albrandswaard Helpt!, een initiatief van Stichting Welzijn Albrandswaard gaat weer rijden. Na het grote succes in de maand mei, waarin we vele inwoners blij mochten maken en zo even hun zorgen konden laten vergeten met oa. een achtertuinconcert, wijnproeverij, zanger, patatkraam, straatbingo, fotoshoot tot een lekker high tea bij de voordeur. 

In de week van de eenzaamheid van 1 tot 8 oktober gaan we weer wensen vervullen van mensen uit Albrandswaard, jong en oud, die een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken. 

'Kent u/jij iemand die eenzaam is, zijn baan is kwijtgeraakt, ziek is of een andere moeilijke periode achter de rug heeft en juist nu wel een oppepper kan gebruiken? Wilt u/jij iemand een onvergetelijk moment bezorgen? Stuur dan een wens in met een zo duidelijke mogelijke vraag/wens.'

Wensen kunnen tot 21 september worden ingestuurd naar het VrijwilligersPunt en zullen zoveel mogelijk in de eerste week van oktober vervuld worden. Het VrijwilligersPunt is te bereiken via vpa@welzijnalbrandswaard.nl of via SWA tel. 010-5018322. 

Geen wens is te gek, mits het financieel haalbaar is en aan de richtlijnen van het RIVM voldaan kan worden. 

Advertenties uit de krant