Afbeelding

Tempo'34 MC3 team Zaal Kampioen

Algemeen

ROTTERDAM - Het MC3 team van Tempo'34 heeft na het behaalde veld najaars-kampioenschap in de vierde klasse ook het kampioenschap in de vierde klasse zaal weten te bemachtigen. Het behaalde resultaat kreeg extra glans vanwege het feit dat er in deze poule van vierde klassers, twee teams waren ingedeeld die op het veld (niet onverdienstelijk) in de derde klasse acteren. Na twaalf gespeelde wedstrijden staat het totaal voor MC3 op 32 punten. Er werd maar liefst tien keer gewonnen en twee keer gelijk gespeeld.Voor deze  meiden was dit het derde kampioenschap binnen een jaar en dat ook nog eens twee klassen hoger.

Trainer van Eijk roemt vooral het collectief alsmede de onverzettelijkheid van deze meiden. ,,Ze zijn op iedere training aanwezig en zeer leergierig. De instelling is voorbeeldig, uiteraard zijn er dingen voor verbetering vatbaar maar opgeven staat niet in het woordenboek van deze meiden."

Voor de meiden wacht nu een voorjaarscompetitie op het veld in de derde klasse. Echter de verwachtingen mogen volgens trainer van Eijk niet te hoog gespannen zijn. Voor deze meiden die vorig jaar nog op zesde klasse acteerden, wordt het voorjaar vooral een kwestie van leren en ervaring opdoen op een hoger niveau.

Advertenties uit de krant