<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221958&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo deschakelalbrandswaard.nl

Darragh Zondervan opent derde hal Kick PT

HOOGVLIET - Vorige week opende Kick Personal Training haar derde hal met een feestelijke nieuwjaarsborrel voor al haar leden en genodigden. De belangstelling was enorm groot.

Het is Kick eigenaar Darragh Zondervan, die met zijn ongekende energie, drive en vakbekwaamheid, gelukt om binnen anderhalf jaar zijn Kick PT aanzienlijk uit te breiden. Meer dan honderd mensen, jong en oud trainen inmiddels bij Kick PT.

Op de feestavond, werd eigenaar Darragh Zondervan, afkomstig uit Poortugaal, met lovende woorden toegesproken door één van zijn eerste klanten, die terugkeek naar de start van Kick in 2011 tot en met nu begin 2020 . Als verassing waren de voorzitter Edwin Smid en collega Barry Mellegers van gebiedscommissie Hoogvliet uitgenodigd. Voorzitter Edwin Smid sprak zijn waardering uit voor de manier waarop Darragh Kick PT op korte termijn een breed publiek heeft weten aan te spreken om in beweging te komen.  En vooral zo door te gaan met zijn visie die Kick PT uitstraalt en nog meer mensen beweegt om te gaan sporten.

Hierna was het aan Darragh Zondervan zelf om zijn team van medewerkers in het zonnetje te zetten en te bedanken en in het bijzonder Darragh 's moeder en Darraghs's partner Karin.

Nadat de ouders van Darragh het lintje van HAL3 hadden doorgeknipt voor de officiële opening, werd ook deze hal bewonderd en gingen met swingende muziek de voetjes van de vloer.

www.kickpt.nl. Meld je aan voor een gratis proefles.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221958&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13537371&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>