Afbeelding

Sparkling Voices zoekt projectkoorleden

Algemeen

RHOON - Na een paar prachtige kerstuitvoeringen, in Brielle samen met het Delfshavenkoor en op kerstavond in de dorpskerk van Hoogvliet, is het nieuwe jaar ook voor Sparkling Voices weer van start gegaan. Er staan voor dit jaar al weer een aantal medewerkingen op het rooster.  Te beginnen op 16 februari in de Dorpskerk van Barendrecht, op 8 maart gevolgd door een medewerking in de prachtige oude kerk in Charlois. Op 4 april hoopt het koor, samen met muziekvereniging Volharding, een prachtig passie concert te mogen geven in de Dorpskerk van Rhoon

Tijdens dit concert zal onder andere de Missa Brevis van Jacob de Haan worden uitgevoerd, een pracht stuk, speciaal geschreven voor koor en orkest. Sparkling Voices biedt liefhebbers van koorzang een mooie gelegenheid om op een bijzondere wijze mee te werken aan dit concert en nodigt iedereen van harte uit om als projectzanger hieraan deel te nemen.

Men kan zich opgeven per mail via secretaris@sparklingvoices.nl. Er zijn geen kosten aan verbonden, voorwaarde is dat men minimaal zes repetities aanwezig kunt zijn. De repetities starten op 27 januari in de Maranathakerk Rhoon

Sparkling Voices oefent elke maandagavond van 20 tot 22.15 uur onder leiding van de zeer enthousiaste dirigent Arjen Uitbeijerse.

Naast diverse medewerkingen in kerken, organiseren ze ook eigen concerten en maken ze regelmatig uitstapjes en koorreizen (naar het buitenland) met elkaar. www.sparklingvoices.nl.

Advertenties uit de krant