<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221958&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo deschakelalbrandswaard.nl

Jeugdtheater Hofplein speelt 'Het vlindereffect'

BARENDRECHT - Komend theaterseizoen kan men aan een jongerenvoorstelling van jeugdtheater Hofplein meedoen. Het jeugdtheater speelt de voorstelling 'Het vlindereffect'. Iedereen vanaf twaalf jaar kan meespelen. Repetities zijn van november tot en met maart en uiteindelijk speelt Het vlindereffect drie keer tijdens het Rotterdams Pit Festival.

Het vlindereffect is een theorie die zegt dat een verandering van een enkele gebeurtenis grote gevolgen kan hebben. In deze fysieke voorstelling wordt veel bewogen en gedanst op basis van het thema 'Ik en de massa'. Hoe zetten we een massa in beweging? Hoe vertellen we met ons lichaam een verhaal? Welke verandering zetten wij met elkaar in gang en welke gevolgen zullen die hebben?

Jeugdtheater Hofplein is voor veel jongeren een uniek huis waar ze kennismaken met theater. Waar ze de vrijheid ervaren om zichzelf te zijn. Theater gaat over meer dan alleen spelen op toneel. Bij Hofplein verkent men grenzen en soms verleggen ze die ook.  Ervaren theatermakers helpen alles uit jezelf te halen. Op zoek naar avontuur, plezier en vriendschappen? Speel mee in 'Het vlindereffect' en ontdek hoe het is om met een groep leeftijdsgenoten te werken aan een voorstelling en te spelen voor publiek.

De inschrijving voor het nieuwe seizoen is gestart en er is nog plek voor een aantal enthousiaste jongeren in Het vlindereffect. Meer informatie en aanmelden op de website www.jeugdtheaterhofplein.nl.

Repetities zijn op zaterdag op de locatie van Jeugdtheater Hofplein Barendrecht

ODS De Zeppelin, Middeldijkerplein 9, Barendrecht.

Met de Rotterdampas krijgt men korting op de contributie van Jeugdtheater Hofplein en ook via het kindpakket van de gemeente Barendrecht is financiële ondersteuning mogelijk als er thuis geen geld is om mee te doen bij Jeugdtheater Hofplein.

Voor wie nog geen twaalf jaar of ouder is, zijn er nog een heleboel andere theatertrajecten op zaterdag in Barendrecht. www.jeugdtheaterhofplein.nl.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221958&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13537371&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>