Logo deschakelalbrandswaard.nl
Foto:

Kampioenen RGHC Tempo '34

ROTTERDAM - Afgelopen weekend zijn de clubkampioenen van het seizoen gehuldigd op het complex van de hockeyvereniging aan de Zuiderparkweg. Drie seniorenteams en twee jeugdteams behaalde het kampioenschap en werden door het bestuur in het zonnetje gezet. Na het omhangen van de medailles volgde een verfrissende duik in het kampioensbad wat gezien de tropische temperaturen best op zijn plaats was.

Bij de jeugdteams werden Jongens D1 en Meisjes C4 kampioen. Gedurende het seizoen zijn deze beide teams sterker geworden met als bekroning een 1e plaats in hun poule.

Bij de senioren werden Dames1, Dames 3 en Heren 2 kampioen.

Dames 1 heeft het gehele seizoen sterk gepresteerd en werden bijna ongeslagen kampioen. Hiermee promoveert het team naar de 3e klasse.

Dames 3 moest afgelopen zondag nog stevig aan de bak. Alleen winst op de tegenstander Waddinxveen zou een 1e plaats opleveren. Een mooie 5-0 overwinning zorgde daar voor.

Ook Heren 2 moest zondag nog aantreden maar waren al verzekerd van hun 1e plaats.

De prestaties van deze teams zijn een mooie afsluiting van het hockeyseizoen. Komende maand worden er op Tempo nog toernooien gespeeld.

Op Tweede Pinksterdag is er een toernooi voor C en D teams waarbij een deel van de opbrengst naar KIKA en het KWF gaat.

Op 15 juni is er een afsluitende toernooi dag voor de Jongste Jeugd teams.

Benieuwd naar hoe leuk hockey is? Kom dan op een van deze dagen eens kijken of neem contact op met de club op www.tempo34.nl . Er zijn geen wachtlijsten en jeugd en senioren van alle leeftijden zijn welkom.

Meer berichten