Afbeelding

Aanmelden voor Winterfeest

Algemeen

RIDDERKERK – Het regionale Winterfeest voor verstandelijk beperkten vindt zaterdag 2 maart plaats. Aanmelden kan tot 28 februari.

Wie lid is van een van de betrokken organisaties, kan zich daar aanmelden. Wie daarvan geen lid is, kan zich direct bij de organisatoren aanmelden via vv-rijsoord@planet.nl, info@annyam.nl , info@stichtingaavb.nl of 0180-427183

Stichting 'Help Eens Een Handje en v.v. Rijsoord organiseren het Winterfeest. Het gaat zaterdag 2 maart om 11 uur van start. De organisatie waardeert het als bezoekers verkleed komen, maar verkleden is geen voorwaarde. Er is een aantal prijzen voor wie zich het leukst en meest origineel verkleed. Het programma zit vol livemuziek, die zal zorgen voor een Hollandse sfeer in de Rijsoordse kantine. Gezichtskunstenares Marina van der Stelt is er dit jaar weer bij.

Vanuit de organisatie zijn er EHBO'ers aanwezig. Als er bij gasten specifieke begeleiding nodig is, rekent de organisatie erop dat gasten zelf een begeleider meenemen. Gasten zorgen via hun organisatie of zelf voor vervoer. Wie echt geen mogelijkheden heeft, kan contact opnemen met de organisatie. Doe dit uiterlijk 28 februari.

Advertenties uit de krant