Afbeelding

Wie denkt mee met de politie?

Algemeen

Als basisteam zien we dat de samenleving steeds sneller verandert. Wij willen hier graag aansluiting bij houden. Het doel is om in ons werk de burger en partners centraal stellen. Dit om goed politiewerk te blijven doen.
Hiervoor hebben we de afgelopen jaren veel mooie initiatieven ontwikkeld en uitgevoerd. Het komende jaar gaan we hier verder aan werken.

Binnen ons basisteam willen we dit onder meer bereiken door een dag te gaan organiseren met ongeveer vijftig burgers en partners. Tijdens deze dag gaan wij vragen wat er van ons wordt verwacht. Wij willen graag in gesprek met mensen uit Hoogvliet, Pernis, Albrandswaard, Ridderkerk en Barendrecht, die iets verder willen en kunnen denken dan 'hun eigen stoep'.
Wij hebben de hulp ingeroepen van de landelijke projectgroep 'vernieuwend werken'. Die gaat ons helpen om uw en onze ideeën om te zetten in initiatieven.
Deze dag zal zijn op vrijdag 8 februari tussen 08.30 en 17 uur in Ridderkerk.

Als u mee wilt doen aan deze dag, laat ons dat dan weten door uw naam, woonplaats, geboortedatum, adres en telefoonnummer met een persoonlijk bericht naar ons te sturen. Wij zullen dan uit ons gehele basisteam voldoende personen selecteren die wij persoonlijk zullen uitnodigen.

Team Politie Albrandswaard

Advertenties uit de krant