Afbeelding

Midwinterconcert: Three of a kind

Algemeen

ALBRANDSWAARD - Drie groepen die elkaar gevonden hebben in de muziek? Dat kan alleen maar een spetterend concert opleveren. Op zaterdagavond 15 december vanaf 20 uur in de Dorpskerk in Poortugaal is er een feestelijk en afwisselend concert met veel kerstmuziek, uitgevoerd door Muziekvreniging Volharding, Popkoor Bombary en Projektkoor Rijswijk.
Geïnteresseerden moeten er snel bij zijn, want het aantal plaatsen is beperkt, meldt de organisatie. De Volharding uit Rhoon, Popkoor Bombary uit Poortugaal en het Projektkoor Rijswijk geven een afwisselend concert met bijdragen van de drie muziekgroepen apart en ook samen. Met zo'n zeventig zangers en dertig instrumentalisten belooft het een spectaculair concert te worden. Iedereen is welkom om dit concert te beluisteren en mee te doen.
Het concert is in de Dorpskerk Poortugaal in de Kerkstraat 90 in Poortugaal. Kaarten kosten 7,50 euro. Bestellen kan via kaartverkoop@projektkoorrijswijk.nl of verkoop aan de zaal.
Muziekvereniging Volharding Rhoon speelt alle soorten muziek; van traditioneel tot popsongs, filmmuziek, musicals, maar ook werken die speciaal voor de bezetting van het fanfareorkest zijn geschreven. Popkoor Bombary is een zangkoor uit Poortugaal dat actief is sinds 1990. Bombary heeft ruim honderd leden en bestaat uit een kinderkoor, een tweetal jeugdkoren en een volwassenenkoor. Er worden moderne liedjes gezongen.
Projektkoor Rijswijk is opgericht in 1993. In de afgelopen 25 jaar is het PKR uitgegroeid tot een veelzijdig koor.

Advertenties uit de krant