Afbeelding

Gewijzigde openingstijden wijkcentra

Algemeen

RHOON - In de zomervakantie zijn de openingstijden van wijkcentrum de Boekenstal aangepast. Op de middagen gaat de Boekenstal, en dus ook het afhaalpunt van de bibliotheek, een uur eerder dicht. De Boekenstal is van 16 juli tot en met 24 augustus geopend op maandag, woensdag en vrijdagmiddag van 14 tot 16 uur. Donderdagochtend zijn ze open van 9 tot 12 uur en de tweede en laatste zaterdag van 10 tot 13 uur.  Op deze tijden kan men gereserveerde boeken ophalen en ook weer inleveren of verlengen. Ook is het mogelijk om tussen deze tijden gratis boeken mee te nemen uit de ruilbibliotheek.  Leuk voor op vakantie of voor thuis. De collectie bestaat uit ingeleverde boeken. Van thrillers tot romans, kinderboeken, Engelse boeken, cd's, dvd's en tijdschriften. Voor speciale wensen, staan de enthousiaste vrijwilligers klaar.

Behalve het afhaalpunt en de ruilbibliotheek zijn er ook diverse activiteiten en vergaderingen in de Boekenstal. Zo maakt Vluchtelingenwerk gebruik van het gebouw en op maandagochtend kan men bij Seniorweb terecht voor alle vragen over computer, iPad en mobiele telefoon. Op donderdagochtend is een handwerkclub voor senioren, op vrijdag inloop met koffie en thee en op vrijdagmiddag het Taalpunt. Elke laatste zaterdag van de maand kan men terecht bij het repaircafé om kapotte spullen te laten repareren.  Wie een ruimte zoekt voor vergaderingen of om workshops te geven, kan zich wenden tot Stichting Welzijn Albrandswaard. De wijkcentra worden niet verhuurd voor feestjes. Meer informatie via info@welzijnalbrandswaard.nl of via tel. 010-5018322.

Ook wijkcentrum Portland en het afhaalpunt hebben gewijzigde openingstijden in de zomervakantie. Het wijkcentrum is op maandag, woensdag en vrijdagmiddag open van 14 tot 17 uur. Informatie over de wijkcentra is ook te vinden op Facebook.

Advertenties uit de krant