Afbeelding

Steevast op zondag

Algemeen

Zondag 4 maart zijn twee Albrandswaardse wethouders (elk uur een) als lijsttrekkers te gast in het familie - info programma 'Steevast op Zondag' van RTV Albrandswaard. Marco Goedknegt (VVD) geeft van 12 tot 13 uur een toelichting op hun standpunten/speerpunten en partij programma, Maret Rombout (EVA) doet dit van 13 tot 14 uur met radiomaker Jan Jongerius.
Elke lijsttrekker krijgt dertig à 35 minuten de tijd om de kiezers voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in Albrandswaard te overtuigen van hun programma. De radiomaker stelt ook een aantal vragen over de visie en doelstellingen.
De overige tijd wordt ingevuld door de actualiteit uit de regio en eventuele komende evenementen en een item over de zogenoemde Shell klap in 1968. Met toenmalige ooggetuigen wordt er terug gekeken en wordt nadruk gelegd op de tentoonstelling, die nog een paar zaterdagen te zien zal zijn.
De gasten voor de volgende week zijn Richard Steger van de Nieuw Albrandswaardse Partij (NAP) en Hans van der Graaff van de PvdA.

Advertenties uit de krant