Er werden 127 pakketten uitgedeeld aan mensen die goed kunnen gebruiken.
Er werden 127 pakketten uitgedeeld aan mensen die goed kunnen gebruiken.

Record aantal zegels gespaard

Algemeen

POORTUGAAL - De diaconie van de Protestantse kerk Poortugaal heeft dit jaar 127 boodschappenpakketten kunnen uitdelen aan mensen in gezinnen, die dit pakket goed kunnen gebruiken. De kerk spaart al jaren voor de pakketten om invulling te geven aan 'omzien naar elkaar' en 'hulp dichtbij'.

Dit jaar werd een record aan zegels ingeleverd en konden 127 boodschappenpakketten worden uitgedeeld. ,,Een geweldig resultaat waar de kerk heel blij mee is en waar we veel mensen blij mee kunnen maken." De Protestantse kerk Poortugaal spaart al jarenlang zegels van de Plus om mensen, die het nodig hebben, op deze wijze een steuntje in de rug te geven.

Mensen die boodschappen in de supermarkt deden, kregen per uitgegeven 10 euro een spaarzegel. Ook waren er extra zegels op producten. Een volle kaart leverde een pakket met levensmiddelen op ter waarde van 50 euro.

De kerk dankt iedereen die zegels heeft gedoneerd voor dit goede doel. ,,Speciale dank voor Plus Hofland voor de medewerking en het mogen plaatsen van een grote opvallende brievenbus waar de zegels in gestopt konden worden. En natuurlijk ook dank voor de vrijwilligers, die hebben geholpen bij het inzamelen van de zegels en verspreiding van de pakketten.

Advertenties uit de krant