V.l.n.r.: Jur van Rietschoten (voorzitter winkeliersvereniging Keizerswaard), mevrouw Los-Beukelman en Dirk van de Zee (Stichting Ambulance Wens). Foto: Commascom.
V.l.n.r.: Jur van Rietschoten (voorzitter winkeliersvereniging Keizerswaard), mevrouw Los-Beukelman en Dirk van de Zee (Stichting Ambulance Wens). Foto: Commascom.

Waanzinnige wensweken Keizerswaard

Algemeen

ROTTERDAM - Stichting Ambulance Wens kreeg tijdens de Waanzinnige Wens Weken 1.000 euro. Dit dankzij mevrouw Los-Beukelman die op haar spaarkaart als wens invulde om geld aan de Rhoonse stichting te geven.

Afgelopen zaterdag vond de prijsuitreiking plaats van de actie 'Waanzinnige Wens Weken'. In de winkels van winkelcentrum Keizerswaard werden van 11 november tot en met 24 december zegels verstrekt. De zegels konden op een spaarkaart worden geplakt, waarmee men kans maakte op prijzen. De hoofdprijs was gratis shoppen ter waarde van duizend euro. Daarnaast kon er een wens op de spaarkaart worden ingevuld. Een van deze wensen laat het winkelcentrum in vervulling gaan.
De prijswinnaars waren van te voren getrokken en hadden een brief ontvangen. Zij wisten nog niet om welke prijs het ging. Presentator DJ Dennis begon met overhandiging van 1.000 euro aan stichting Ambulance Wens uit Rhoon. Deze door mevrouw Los-Beukelman ingeleverde wens werd gekozen uit ruim negenduizend ingeleverde wensen. Letterlijk luidde haar wens: 'Geld voor Stichting Ambulance Wens in Rhoon! Prachtig werk door vrijwilligers (verpleegkundigen) die een laatste wens vervullen. Ontroerend!!'
Daarna werden de reguliere prijzen uigereikt. Het geduld van menig prijswinnaar werd op de proef gesteld, want er werden zeventig prijzen uitgereikt. De gelukkige winnares die voor duizend euro mag shoppen in Keizerswaard is Tinie van 't Klooster.

Advertenties uit de krant