Afbeelding

Steevast op zondag

Algemeen

De Nationale Museumschool Johannes Post in Ridderkerk is de moeite van een bezoek waard, maar men kan er ook uitgebreid over vertellen. Dat gebeurt zondag 12 november in het info-familieprogramma 'Steevast op Zondag' van RTV Albrandswaard. Van 13 tot 14 uur praten de radiomakers Marja Boedart en Jan Jongerius met de gasten van de museumschool, Ad Los en Monique Ubaghs over de vele dingen die te zien zijn in dit nationale museum, zoals rondvaarten, de ruimte waar Nederland capituleerde op 15 mei 1940 voor de Duitsers en andere prachtige objecten en exposities. Ad en Monique kunnen hier heel veel over vertellen.
Het eerste uur, van 12 tot 13 uur, is weer ingeruimd voor een scala aan berichten uit de wijde omtrek rondom Albrandswaard.
De uitzending is te beluisteren bij RTV Albrandswaard in de ether op 107.1 FM, op de kabel van Albrandswaard 99.00 Mhz, internet www.rtvalbrandswaard.nl en op TV kanaal 12 (digitaal ) en 28+ (analoog). Opnieuw luisteren kan ook via de site van RTV Albrandswaard programma gemist .

Advertenties uit de krant