Club B. biedt activiteiten voor jongeren.
Club B. biedt activiteiten voor jongeren.

Fright Night in het Kasteel

Algemeen

RHOON - Club B. houdt op vrijdag 27 oktober een Fright Night voor jongeren van tien tot zestien jaar. Het is een workshop in het Kasteel van Rhoon waar jongeren bloederige wonden, uitpuilende ogen en griezelige littekens leren maken.

Een van de topgrimeurs van de musical The Lion King verzorgt de workshop. Aansluitend wordt er nog een griezelfilm gekeken.
Stichting Kasteel van Rhoon biedt al jaren een gevarieerd cultureel programma voor jong en oud zoals exposities, kamermuziekconcerten, cabaretvoorstellingen, kindervoorstellingen (onder 10 jaar), rondleidingen en verschillende evenementen zoals het Lezersfestival, Dag van het Kasteel en het Jazzfestival. Voor kinderen in de leeftijd van tien tot zestien jaar was er tot vorig seizoen niet veel te beleven in het Kasteel maar daar brengen initiatiefnemers van Club B. Manon van Dijk en Carina Groenenboom verandering in. Zo was er in juni de kick off met bubblefootball. Nu staan een Fright Night, retro gamemiddag met speelautomaten en Wipe Outmiddag gepland op het grote veld achter het kasteel.
Fright Night duurt van 17 tot 21 uur. Kaarten kosten 6 euro per stuk. Een passe-partout voor Fright Night, Games (11-2-2018) en Wipe Out (3-6-2018) kost 15 euro in plaats van 18 euro. Losse kaarten en passe-partouts zijn verkrijgbaar via www.stichting-kasteelvanrhoon.nl en bij Boek & Leeswinkel Het Witte Huys.

Advertenties uit de krant